Lidmaatschap en kosten

 

Lidmaatschap

Om mee te kunnen doen aan welke activiteit van de MHN dan ook, moet je lid zijn. Aanmelden gaat via deze link.

Het opzeggen van je lidmaatschap kan na inloggen via deze link. 

Let op: Opzeggen dient voor 1 februari te gebeuren. Deelname aan een activiteit voor 1 februari in een jaar, betekent ook dat je lid bent voor dat jaar en dus contributieplichtig.

Afmelden voor een EK of WK is niet hetzelfde als het opzeggen van je lidmaatschap!

 

Contributie

De contributie wordt jaarlijks vastgesteld. Voor 2021 is dit 25 euro voor spelers/keepers. De team begeleiding zoals de coach, fysio en manager, is vrijgesteld van contributie. 

Verplichting tot betaling van contributie staat los van het wel of niet deelnemen aan een toernooi. Na bevestiging van je aanmelding heb je 30 dagen bedenktijd, daarna ben je verplicht te betalen. Als je binnen die 30 dagen meedoet aan een toernooi, ben je sowieso verplicht je contributie te betalen.

Deelname aan een toernooi kan alleen als de contributie van het huidige en alle voorgaande jaren is betaald.

 

Toernooikosten

Voor deelname aan een EK of WK moet je je inschrijven via de Activiteiten. Op die manier wordt ook automatisch de toernooibijdrage per speler in rekening gebracht. In 2020 is dit voor het EK 100 euro. Daarmee wordt het toernooigeld van het team betaald en de wedstrijdshirts. Dit toernooigeld dient zsm betaald te worden zodra de factuur is ontvangen. Dit is namelijk nodig om de WMH te kunnen betalen voor het toernooi. Spelers die later in het voorbereidingstraject alsnog buiten de selectie vallen krijgen hun toernooigeld terug vlak voor of vlak na het toernooi. Lidmaatschap moet altijd betaald worden.

Alle andere kosten voor een toernooien worden door de teams zelf gedragen. Denk hierbij aan aanvullende kleding en reis- en verblijfkosten. Teams kunnen hiervoor zelf sponsors en sponsoracties regelen. Houd je hierbij wel aan het sponsorbeleid.